Wellness

Imelda Beauty & Wellness / hotstone massage
HOTSTONE MASSAGE

Geniet van een intense en deugddoende massage met een helend effect. De warme basaltstenen hebben een kalmerend effect op lichaam en geest en zorgen voor een betere doorbloeding. Dankzij de diepe werking op huid en spieren, draagt deze massagevorm bij tot het verhelpen van lichamelijk en geestelijk discomfort.

RELAXMASSAGE

Kom helemaal tot rust en ervaar het comfort van zachte, masserende bewegingen. Een relaxmassage zorgt voor een ontspannen geest en een verhoogde afvoer van afvalstoffen, wat leidt tot een betere nachtrust en een sterker immuunsysteem.

Imelda Beauty & Wellness / relaxmassage
Imelda Beauty & Wellness / kruidenstempelmassage
KRUIDENSTEMPELMASSAGE

Ervaar de helende werking van kruiden met een intensieve, verzorgende massage. De bundeltjes worden gevuld met een unieke kruidencombinatie met reinigende en activerende eigenschappen, die samen een heerlijk geurenspel creëren. De warmte draagt bij tot een soepele huid en laat de effecten van de stempels doordringen tot diep in de weefsels.

FANGO

Fango is een geneeskrachtige modder die reeds eeuwen gebruikt wordt voor zijn uitstekende warmte-eigenschappen. De vele mineralen stimuleren de stofwisseling en hebben een diepreinigende werking. Fango wordt wegens zijn pijnstillende werking vaak aanbevolen voor reumatische klachten en ontstekingen. De lang aanhoudende warmte zorgt voor ontspanning van spieren en zenuwen, en zet de bloedvaten open.

Imelda Beauty & Wellness / fango
Imelda Beauty & Wellness / algenpakking
ALGENPAKKING

Een algenpakking biedt u het beste van de zee. De actieve bestanddelen hebben een sterk ontgiftende en hydraterende werking en remmen ontstekingen af. Deze behandeling draagt bij tot verminderde vetophoping, verbeterde lichaamscontouren en een stevigere huid.

Imelda Beauty & Wellness / alginaat
ALGINAATVERZORGING

De dunne huid rond onze ogen vraagt om een specifieke behandeling. Een alginaatmasker, ontwikkeld op basis van zeewier, is geschikt voor verschillende huidtypes. Door de vele vitamines heeft deze verzorging een revitaliserend effect, en verfrist en hydrateert het de gevoelige huid.

PEEL-OFF VERZORGING

Door de hechting aan de bovenste huidlaag verwijdert een peel-off masker dode huidcellen en vuil uit verstopte poriën. De huid oogt jonger en elastischer, en bij regelmatige herhaling worden ook fijne lijnen en rimpels minder zichtbaar.

Imelda Beauty & Wellness / peel-off
Imelda Beauty & Wellness / Biopur
BIO-PUR VERZORGING

Biotherm Biopur biedt diepreinigende verzorging die de huidstructuur zichtbaar verfijnt. De natuurlijke teint van je huid wordt helderder en de glimmende gebieden op je gezicht verminderen.

+++

U kan bij Wellness Imelda ook terecht voor een mini- of basisgelaatsverzorging, een oogcontourverzorging of een gelaatsverzorging op basis van ampulles. Wij werken steeds met zorgvuldig geselecteerde merken, zodat uw huid kan genieten van de beste producten.

Imelda Beauty & Wellness / Gelaatsverzorging