Beauty

Imelda Beauty & Wellness / maquillage
MAQUILLAGE

Wil jij graag stralen op een speciale gelegenheid? Of ben je net op zoek naar make up voor elke dag? Imelda laat elke vrouw er op haar best uitzien. Naast maquillage kan je hier ook terecht voor het verven van wimpers en wenkbrauwen, voor een mooi geaccentueerde blik.

MANICURE

Een manicure laat je handen en nagels er steeds verzorgd uitzien. Voor een verzachtende en helende werking kan je kiezen voor een behandeling met paraffine. Paraffine dringt diep door in de huid en zorgt voor zichtbaar soepele en gehydrateerde handen. Voor een leuk kleurtje bieden wij zowel nagellak als gelish aan.

Imelda Beauty & Wellness / manicure
Imelda Beauty & Wellness / pedicure
PEDICURE

Ook onze voeten verdienen de beste verzorging. Naast het creëren van verzorgde nagels en een zachte huid, kan een medische pedicure ook soelaas bieden bij verschillende voetproblemen. Een aanvullende voetmassage bevordert de bloedcirculatie en kan leiden tot verbeterde spierprestaties.

EPILATIE

Epilatie is één van de meest doeltreffende methodes voor het verwijderen van ongewenste of overmatige haargroei. Zowel voor vrouwen als voor mannen worden verschillende behandelingen aangeboden. 

Imelda Beauty & Wellness / epilatie
Imelda Beauty & Wellness / laserontharing
LASERONTHARING

Ben je op zoek naar een manier om je lichaamshaar permanent te reduceren? Dan kan laserontharing het antwoord bieden. De haarwortelcellen worden selectief vernietigd met behulp van energetische pulsen, wat na enkele behandelingen tot een definitieve ontharing kan leiden. De behandeling is geschikt voor vrijwel alle lichaamsdelen. Meer info en prijzen op aanvraag.